echipa

Echipa Integrated Fiancial Management este formata din experti contabili, auditori financiari si consultanti fiscali, membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati, ai Camerei Auditorilor Financiari si ai Camerei Consultantilor Fiscali.


Avem o experienta practicade peste 10 ani in domeniu, timp in care am oferit consultanta pentru intreprinderi mici, mijlocii sau companii multinationale, tinand cont de profilul si nevoilor fiecaruia in parte.


In cei peste 10 ani de experienta ne-am sprijinit clientii in solutionarea unor cazuri diverse si complexe. Nu ne limitam doar la a tine strict evidenta financiar-contabila, a intocmi registre, ci oferim clientilor nostri consultanta fiscala pentru fiecare situatie pe care o intalnesc in raport cu autoritatile, furnizorii etc.


Popa Nicolaie Marius- Managing Partner si fondator Integrated Financial Management

Coordonatorul echipei formate din experti contabili, auditori financiari si consultanti fiscali prezinta o experienta de peste 10 ani in domeniu, colaborand de-a lungul timpului cu importanti operatori economici din Romania sau din strainatate.

recent pe twitter